Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ακαδημίες Φωστήρα:Aγωνιστικό πρόγραμμα τμημάτων του Σαββατοκύριακου 30/3&31/3

Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση στις 30 & 31 Μαρτίου. Η U-17 μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής υποδέχεται στον Ταύρο τον Ελπιδοφόρο για το πρωτάθλημα ΕΠΣΑ και ψάχνει το τρίποντο. Η δυνατή ομάδα του Παιδικού (U-15) για το Eleon πηγαίνει στην Δραπετσώνα για να αγωνιστεί με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. 
Δύο παιχνίδια για την φορμαρισμένη U-13 στο Eleon, το Σάββατο εκτός έδρας με τον Α.Ο.Πειραιά και την Κυριακή εντός με το Κερατσίνι. Κρίσιμο εκτός έδρας ματς για την U-11 I που παίζει το Σάββατο στο Μενίδι με την Ακαδημία Καραταϊδη για την τέταρτη αγωνιστική των play off του Θουκιδίδειου, που με νίκη παίρνει σημαντικό κεφάλι στον όμιλο για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η U-11 III για το Eleon, στο γήπεδο Μακρυγιάννη με την ομάδα του Χαλκηδονικού, ενώ η Ακαδημία ΙΙ, τα Junior I και  II και τα Projunior αγωνίζονται για το Soccerstar στις ώρες που φαίνονται στο πρόγραμμα, αλλά οι διοργανωτές δεν έχουν δώσει ακόμη αντίπαλες ομάδες.

http://www.fostiras-academies.gr/index.html 
Προσθήκη λεζάντας


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad