Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στο μηδέν... Πανηλειακός και Φωστήρας

Κανέναν δεν φαίνεται πως ικανοποίησε το 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου, αφού αφενός οι ομάδες προέρχονταν από αρνητικά αποτελέσματα και αφετέρου κυνηγούν και οι δύο την άνοδο στη Football League.
Ο Φωστήρας στο πρώτο πεντάλεπτο ξεκίνησε δυνατά, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, τίποτα όμως σημαντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανηλειακός «πάταγε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο Φωστήρας προσπαθούσε να απαντήσει με αντεπιθέσεις. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με τις πιο αξιόλογες φάσεις να προέρχονται από στημένες φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Σταματέας, Καραχάλιος Π.(83' Παναγόπουλος) , Βλαχόπουλος, Κυριακίδης, , Μήτρου (62' Σαλαπάτας), Σωτηρόπουλος (71' Κατσαρός), Αποστολοπουλος.

Φωστήρας: Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούκουρης (70' Τσαγκαράκης), Μπούμπας, Βαβάτσικος (90' Καλλέργης), Κούτρος (80' Βλάχος), Δωροδίνης, Καμπάς.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/295172-Sto-mhden-Panhleiakos-kai-Fwsthras 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad