Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μιχάλης: Δύσκολος αντίπαλος ο Αγιαξ!


Την ευκαιρία να βρεθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας θα έχουν οι Τράχωνες την Κυριακή, που φιλοξενούνται στον Ταύρο από τον τοπικό Αγιαξ.  
Το παιχνίδι μοιάζει εύκολο λόγω της αδυναμίας που παρουσιάζει ο αντίπαλος, ωστόσο Κώστας Μιχάλης συνιστά την προσοχή του στους ποδοσφαιριστές του: ''Εχουμε να δώσουμε τρία κρίσιμα παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν το μέλλον μας στην κατηγορία.
 Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Αγιαξ Ταύρου.
 Ο αντίπαλος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. λλωστε, στα περισσότερα παιχνίδια έχει δείξει ότι αποτελεί δύσκολη λεία. Αυτό σημαίνει ότι το ματς θα είναι δύσκολο και μόνο εάν καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια θα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα''.
Παράλληλα, ο Κώστας Μιχάλης αναφέρθηκε στις ιδιομορφίες που παρουσιάζει το γήπεδο των 'ερυθρόλευκων', υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: ''Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η έδρα του αντιπάλου είναι ιδιαίτερη σε σχέση με τα περισσότερα γήπεδα, γεγονός που κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο.

 Θέλουμε πάρα πολύ να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα διότι γνωρίζουμε ότι με νίκη θα βρεθούμε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη''. 

http://www.periferiako.com/control.php?id=article&news=90720 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad