Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Β. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ Μ. ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Στο 70’ λεπτό του αγώνα Β’ κατηγορίας Σαρωνικού-Διονύσου, στο γήπεδο Αναβύσσου, οι ποδοσφαιριστές Μιλτ. Ζουμπουρλής του Σαρωνικού και Αλέξ. Κολέτσας του Διονύσου, συγκρούσθηκαν σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλλας και κτύπησαν τα κεφάλια τους, με αποτέλεσμα ο Ζουμπουρλής να πέσει στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του και με πιθανότητα γυρισμένης γλώσσας! 
Αμέσως έτρεξαν η γιατρός του αγώνα Ε. Κιούση και η βοηθός διαιτητή (και διασώστρια) Βανέσα Μαραγκού, οι οποίες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί ασφαλώς σε ασθενοφόρο. Η συμμετοχή της κ. Μαραγκού ήταν άμεση και ουσιαστική, γιατί άφησε αμέσως τη θέση της και έτρεξε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή. 
Εκτός από διασώστρια, η συμπαθέστατη διαιτητής, είναι αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και μέλος της ομάδας αντιμετώπισης καταστροφών στη σχολή υποβρυχίων καταδρομών. Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Σαρωνικού κ. Μυστιλόγλου, ευχαρίστησε θερμά τις δύο κυρίες για ό,τι έκαναν στα κρίσιμα λεπτά που ακολούθησαν τον τραυματισμό του Ζουμπουρλή.
 περισσότερα στο
http://neaepsana.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4.html 


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad