Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΣΠειραιά: Mε 4-0 "καθάρισε" η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου και τον Μαύρο Αετό.

Με το μυαλό στον αγώνα κυπέλλου  της Τετάρτης με τον Ατρόμητο Πειραιά η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 4-0 τον Μαύρο Αετό σήμερα το απόγευμα  στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Όπως μας συνηθίζει στους τελευταίους αγώνες της και πάλι έβαλε αρκετά(τρία) γκολ στο πρώτο ημίχρονο  με αποτέλεσμα στο δεύτερο  να χαλαρώσει  και να φυλάξει πολλές δυνάμεις για τον δύσκολο αγώνα του κυπέλλου.Ελπίζουμε ότι και σε αυτόν τον αγώνα όλα θα πάνε πολύ καλά για να δείξει η ομάδα μας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο για φέτος.

Στον αγωνιστική πλευρά της αναμέτρησης το πρώτο γκολ ήρθε πολύ γρήγορα στο 11' από μακρινό εύστοχο σουτ  του Στούπη,ακολούθησε το δεύτερο(14') και τρίτο (31')από τον Αρμάντο Γκούφα.
Το ημίχρονο τελείωσε με 3-0 υπέρ του Μοσχάτου.
Στην συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου  έπεσε αρκετά ο ρυθμός της ομάδας μας, έγιναν και οι τρεις μας αλλαγές γρήγορα και τελικά στο 79' με γκολ του Ανδρουλιδάκη διαμορφώθηκε και το τελικό 4-0.

Σήμερα και πάλι ο κόσμος της ομάδα μας έδωσε δυναμικά το παρόν του με αποτέλεσμα να χαρεί και πάλι που είδε το παιδιά της ΑΕΜοσχάτου να βάζουν πολλά γκολ και περιμένει φυσικά και καλύτερη συνέχεια.







Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad