Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Βασιλική Μιλλούση: "Θα ήθελα να χορέψω στο Dancing with the Stars"


Ένα κορίτσι πολυτάλαντο. Λατρεύει την γυμναστική και έχει ζήσει μεγάλες στιγμές αλλά έχει υποστεί και πολλές στερήσεις για χάρη της. Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια της ενόργανης ονομάζεται Βασιλική Μιλλούση και έχει τον τρόπο εκτός από τα μετάλλια να κατακτά και τους ανθρώπους γύρω της.
Η Βασιλική Μιλλούση μιλάει στο styelalnd.gr για τα όνειρα και τους στόχους της στην γυμναστική, για τα άλλα... σχέδια της, για τη ζωή της και δηλώνει πως θα ήθελα τελικά να έχουν "επιτραπεί" οι αθλητές στο "Dancing with the stars" για να είναι παρούσα. Όχι για τίποτε άλλο για να προβάλει τον χώρο της....  

Ποιος είναι ο στόχος σου για το 2013;
"Για το 2013 σε αγωνιστικό επίπεδο υπάρχουν τρεις βασικοί αγώνες στους οποίος προσβλέπω σε μία θέση στον τελικό του οργάνου μου (Δοκός Ισορροπίας) και γιατί όχι και ένα μετάλλιο. Αυτοί είναι: Ευρωπαϊκό τον Απρίλιο, Μεσογειακό τον Ιούνιο και Παγκόσμιο τον Οκτώβριο. Παράλληλα, είμαι σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την διεξαγωγή ενός Πανελλήνιου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής με ονομασία: «Vasiliki Millousi FREDDY CUP» (www.vmfcup.gr). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχουμε με την εταιρία – χορηγό μου, FREDDY, για την διεξαγωγή αγώνων, σε όλη την Ελλάδα, Ενόργανης Γυμναστικής, με δυνατότητα συμμετοχής: αγόρια, κορίτσια, ηλικίας 7 έως 9 χρονών. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.: www.gymnastics.gr) και σκοπό έχουν να αναδειχθούν νέα ταλέντα στον χώρο της Γυμναστικής, καθώς επίσης και την περαιτέρω προβολή του αθλήματός μου τις ηλικίες αυτές". 

Πως αισθάνεσαι που εισαι η καλύτερη αθλητρια στον κόσμο στο αγώνισμα σου;
"Είναι η καλύτερη επιβράβευση της πολύ σκληρής δουλειάς που έχω κάνει με τους προπονητές μου όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλα αυτά, πιστεύω ακράδαντα στην διάρκεια που θα πρέπει να έχει ένας αθλητής σε υψηλό επίπεδο και στην γενικότερη φιλοσοφία του πρωταθλητισμού. Η ποιότητα ενός αθλητή, και ενός ανθρώπου γενικότερα, κρύβεται στο πόσο άντεξε στον χρόνο και στις δυσκολίες. Η πρόσκαιρη επιτυχία, αν δεν μπορείς να την διαχειριστείς, κρύβει κινδύνους". 

περισσότερα μπορειτε να διαβάσετε στο
http://t.co/IAMl4LGo

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad