Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Γιατί πρέπει ο πρωταρχικός και βασικός στόχος της ΑΕ Μοσχάτου να είναι η άνοδος στην Γ' Εθνική.



Πολλές φορές λένε ότι είναι δύσκολο να έχεις "δύο καρπούζια στην ίδια μασκάλη"  
Η ομάδα μας έχει καταφέρει φέτος στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου να 'στρίψει" πρώτη στον πρώτο γύρο ώστε να είναι   μπροστά και να οδηγεί την κούρσα με την ψυχολογία υπέρ της και  το πλεονέκτημα των τεσσάρων  βαθμών διαφορά.    

Για αυτό λοιπόν έχει μεγάλη σημασία το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση από εδώ και πέρα.Θα πρέπει ίσως να μην βάλλει μεγάλους στόχους και όνειρα όσο αφορά τον θεσμό του κυπέλλου της Ενωσης Πειραιά με μοναδικό σκοπό να μην απροσανατολιστεί από τον βασικό της στόχο της ανόδου στην Γ Εθνική.   
Διότι σε τυχόν ενδεχόμενο αποτυχίας να αποφύγει την απογοήτευση η οποία μπορεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος να  την επηρεάσει αρνητικά.

Σημασία έχει πλέον να πάει να δώσει ένα παιχνίδι το οποίο είναι  δύσκολο στο Ρέντη με την φιλοσοφία "να τα δώσουμε όλα, που μπορεί με λίγη τύχη να τα καταφέρουμε να αποκλείσουμε τον Ατρόμητο Πειραιά,αλλα και εάν  κάτι αρνητικό  συμβεί   η ψυχολογία μας δεν πέφτει και συνεχίζεται ο αγώνας μας με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό".

Έτσι με αυτό το σκεφτικό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μοσχάτου  γνωρίζουν  μέσα τους ότι σε ένα παιχνίδι σαν αυτό θα μπορέσουν να βγάλουν  το καλό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να παίξουν πρωτίστως   καλό ποδόσφαιρο που ίσως  πάρουν και το αποτέλεσμα που θέλουν (την πρόκριση).
Ετσι λοιπόν θα δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην προσπάθεια τους και όχι στο αποτέλεσμα που μπορεί να έρθει και μπορεί και όχι.

Εμείς φυσικά από εδώ στο blog βλέποντας την δήλωση του αντιπροέδρου της ΑΕΜοσχάτου Σπύρου Μαριόλη  ότι    <<Βασικός στόχος της ΑΕ Μοσχάτου  από την αρχή της σεζόν είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Μαύρο Αετό>> θα πούμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με τα λόγια του  και ότι τέτοιες  δηλώσεις από τους  ανθρώπους  της ομάδας μας δείχνουν  ότι έχουν το σωστό   πνεύμα που αρμόζει ώστε να έρθουν και οι μελλοντικές επιτυχίες και να εκπληρωθούν τα κρυφά όνειρα όλων μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad