Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Απόδραση απο το Μοσχάτο

Πιο εύκολα απο ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα , ο Εθνικός κατάφερε να επικρατήσει με 1-3 της Θύελλας με τον Ηλιόπουλο να είναι αυτός που "ξεκλείδωσε" το ματς όταν η ομάδα του Μοσχάτου ισοφάρισε στο 66..
Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είχε ως μοναδικό πρόβλημα τον Χαλιμούρδα που έφτασε μία ανάσα απο την θλάση στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ,αλλά τη γλίτωσε με ένα τσίμπημα στον προσαγωγό. Ετσι, έμεινε εκτός αποστολής .Απο κει και πέρα, ο έμπειρος κόουτς χρησιμοποιήσε κάτω απο τα δοκάρια τον Χατζημαρινάκη. Απο δεξιά προς αριστερά, τους  Τσαραούση,Κάνδια, Μπενά, Ξενιτόπουλο. Αμυντικά χαφ, ο Γιουβανέλης με τον Γαλάνη με Μιχαήλ δεξιά και Αθανασόπουλο ,αριστερά και τον Σαλίμπασα πίσω απο τον μοναδικό Προωθημένο που ήταν ο Παυλόπουλος.


Aπό την άλλη πλευρά , οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με Κεντικελένη,Φόνσο(88 Τζιανάκης),Τάνκου,Βερέσογλου,Κωνσταντάκο(85 Πανταζόγλου),Ιριώτη, Ισχανίδη, Ασιέγκμπου, Θεοδωράκης ,Νικολόπουλος, Τσουρούλας(72 Σταύρου).


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εθνικό να έχει στόχο να σκοράρει απο νωρίς ,αλλά τον Παυλόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον Κεντικελένη  που στο 7ο λεπτό νίκησε τον  επιθετικό του Εθνικού. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σαλίμπασα γύρισε με ψαλiδάκι προς το τέρμα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.
Ακόμα μία ευκαιρία για τον Σαλίμπασα που έκανε σούτ αλλα ο Κεντικελένης δεν ανησύχησε. To παιχνίδι έδειχνε αγχωτικό,αλλα ο Αθανασόπουλος, ύστερα απο προσπάθεια του Μιχαήλ απο δεξιά, σαν ..τρέιλερ έκανε την κίνηση προς τη μπαλα και άνοιξε το σκορ στο 43..
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ,ο Αθανασόπουλος έκανε σούτ αλλα δε νίκησε τον Κίπερ της γηπεδούχου.
Στο 55, ο Σταφσουλάι πήρε τη θέση του Μιχαήλ.

 Στο 62 έγινε το 1-1απο φάουλ του Νικολόπουλου ,λάθος έξοδο του Χατζημαρινάκη και κεφαλιά του Ασιέγκμποου...Στην εξέλιξη της φασης  πήρε κόκκινη ο Ισχανίδης...72ο λεπτό και ο Ηλιόπουλος  πήρε τη θέση  του Ξενιτόπουλου.
Στο 84 , ο Ηλιόπουλος με πλάτη στο τέρμα  και γύρισμα 180 μοιρών κάνει το 1-2 με ωραίο σου χαμηλά..Στο 94 δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή αλλα φάουλ που μετέτρεψε σε γκολ ο Σαλίμπασα για το 1-3....


περισσότερα στο 
http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/01/elive.html 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad