Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αγιαξ Ταύρου: 'Διαζύγιο' με Ρίζο!

Ξεκινούσε κάθε χρόνο ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως στην πορεία αποδεικνυόταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είτε εύκολα (όπως πέρσι) είτε δύσκολα (όπως τη σεζόν 2010-2011), ο Αγιαξ Ταύρου κατάφερνε να πανηγυρίσει την παραμονή του στην κατηγορία, έστω κι αν απέναντί του είχε πολλές φορές αντιπάλους με μεγαλύτερη δυναμική! 
Η επιτυχημένη και ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας στον 8ο όμιλο είχε την εξήγησή της στην εξαιρετική δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέκος Ρίζος. Ωστόσο, μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ο έμπειρος προπονητής αποχώρησε από τον 'ερυθρόλευκο' πάγκο, λύνοντας κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση. 
Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, θεωρώντας την απαραίτητη για την αλλαγή της ψυχολογίας, μήπως και γίνει εφικτή η αντεπίθεση και η βαθμολογική ανάκαμψη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αναλάβει τον πάγκο μετά την τότε αποχώρηση του Φώτη Ζησάκη, μετά από πάρα πολλά χρόνια συνεργασίας, περίπου στα μέσα του Μάρτη του 2009. Η διοίκηση του Αγιαξ Ταύρου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στον Αλέκο Ρίζο ''για την προσφορά του και την επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο'', αλλά και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Οσον αφορά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, τα ηνία δόθηκαν στον Κώστα Διάλλα, εξαιρετικό γυμναστή και μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του Αλέκου Ρίζου στην τεχνική ηγεσία. Οι ιθύνοντες του συλλόγου εκτιμούν πως η ομάδα είναι ικανή να κυνηγήσει την αποφυγή του υποβιβασμού, βασιζόμενοι σε μεγάλο βαθμό και στο ευνοϊκό πρόγραμμα του β' γύρου. 

Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την πρώτη ομάδα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν και δύο ή τρεις μεταγραφικές κινήσεις σε καίριες θέσεις. 

http://www.periferiako.com/index.htm 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad