Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Θοδωρής Βασιλόπουλος :Ο 20χρονος Μοσχατιώτης φόργουορντ που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Παγκρατίου.

Ο Θοδωρής  Βασιλόπουλος ένα παιδί που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από μικρός στην ομάδα  της Ελευθερίας Μοσχάτου που σιγά σιγά άρχιζε να δείχνει το ταλέντο που διαθέτει και αφού έπαιξε ένα χρόνο μπάσκετ στην ομάδα των Εφήβων του Ικάρου Καλλιθέας από πέρσι αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Παγκρατίου. 
Εκει λοιπόν έχει αποκτήσει την καλή εκτίμηση του προπονητή του Δημήτρη Λιόγα  όπου τον εμπιστεύεται αρκετά σε κάθε αγώνα και του δίνει με το παραπάνω το χρόνο που πρέπει για να αναδειχτεί το πλούσιο ταλέντο του.

Και είναι πλέον έτοιμος μέσα από την πολύ δουλειά που κάνει να κερδίσει το στοίχημα που έχει βάλλει με τον εαυτό του για κάτι καλύτερο μελλοντικά.


Τον 20χρονο φόργουορντ    έφερε πέρσι στο Παγκράτι ο Τάκης Καλατζής ύστερα από την επιμονή του πατέρα του ο οποίος τον στηρίζει σε κάθε βήμα του μέχρι στιγμής.
Ο Θοδωρής διακρίνεται επίσης για τον καλό χαρακτήρα που διαθέτει  ώστε πλέον αποτελεί ιδιαίτερα καλό πρότυπο για τα μικρά παιδιά του Μοσχάτου τα οποία αισιοδοξούν και αυτά κάποια στιγμή να φτάσουν πολύ  ψηλά.






Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad