Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μαρίνα Λουκή:Eίναι εμφανές από τις αποφάσεις του δήμου είναι πως προέχει ο πολιτισμός και όχι ο αθλητισμός......

Είναι αλήθεια ότι έχουμε λάβει αρκετές υποσχέσεις από την δημοτική αρχή σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των αθλητικών σωματείων. Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν -παρόλο που δεν θα έπρεπε να προκύπτουν- λύνονται. Υπάρχει γενικά μια καλή διάθεση, τουλάχιστον αυτό εκλαμβάνουμε ως σωματείο.

Με μεγάλη μας λοιπόν έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως φέτος, μετά από πολλά χρόνια, δεν θα δοθεί καμία επιχορήγηση στα αθλητικά σωματεία.

Αυτό που είναι εμφανές από τις αποφάσεις του δήμου είναι πως προέχει ο πολιτισμός και όχι ο αθλητισμός. Και σαφώς είναι αναγκαίο και αυτό. Όμως εμείς δεν ζητάμε τα χρήματα για να πάμε στα μπουζούκια. Δεν θέλουμε λεφτά για να διασκεδάσουμε. Δεδομένης και της οικονομικής κρίσης είναι κάτι παραπάνω από σαφές νομίζουμε το πού και το πώς χρησιμοποιούνται αυτά τα λίγα μεν, σημαντικά δε χρήματα που λαβαίναμε μέχρι σήμερα από τον δήμο.

Δεν θέλουμε τα εύσημα για το έργο μας. Δεν ασχολούμαστε με τον αθλητισμό για να ακούμε μπράβο. Προσπαθούμε κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορούν τα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο, να έχουν μια διέξοδο στη μίζερη εποχή που ζούμε.

Δεν θέλουμε δικαιολογίες. Οι δικαιολογίες δεν αποτελούν λύση. Δεν γίνεται ο αθλητισμός να παραγκωνίζεται, επειδή δεν περισσεύουν χρήματα. Ξέρουμε καλά όλοι μας πως αν θέλει η δημοτική αρχή, χρήματα μπορούν να βρεθούν.

Είναι ευρέως γνωστό πως είμαστε ένα από τα πιο συγκαταβατικά σωματεία της πόλης μας. Πως πάντα βρίσκουμε λύσεις χωρίς να εκθέτουμε άτομα και καταστάσεις. Φωνή από Λέοντα δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα και ούτε και έχουμε τέτοιο σκοπό.

Όμως ως Λέοντες, έχουμε μάθει να παλεύουμε. Και θα παλέψουμε μαζί με τα άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας μέχρι να πετύχουμε αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη. Όχι χαριστικά, όχι ως ελευμοσύνη. Ζητάμε το αυτονόητο. Και δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε, μέχρι να κερδίσουμε.
 
https://www.facebook.com/marinaofpiraeus 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad