Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑΥΡΟΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ

Ολοκληρώθηκε σήμερα 21/12/2012 στις 5.00 το απόγευμα η σημαντική κοινωνική και φιλανθρωπική πρωτοβουλία των Ακαδημιών του Φωστήρα για την συγκέντρωση ρουχισμού για τις άπορες οικογένειες της περιοχής μας, με την παράδοση του υλικού που μαζεύτηκε στους υπευθύνους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. 
Με την βοήθεια των οικογενειών των αθλητών μας καταφέραμε να συλλάξουμε περίπου 10 μεγάλες σακούλες με ρούχα. Στο γήπεδο του Ταύρου βρέθηκε ο Υπεύθυνος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου κος Αντώνης Μπούτσης ο οποίος παραλαμβάνοντας το υλικό, ευχαρίστησε θερμά την ομάδα μας για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία και ευχήθηκε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ακαδημιών του Φωστήρα. 
Επίσης δεσμέυτηκε ότι τα ρούχα αυτά θα φθάσουν γρήγορα σε άπορε οικογένειες της περιοχής μας. Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν παιδιά από την U-15 καθώς και αθλητές της πρώτης ομάδας, καθώς και οι προπονητές μας Πέτρος Τασουνίδης και Σήφης Βενάκης. Φωτογραφίες από τον Γιάννη Μητσόπουλο.

http://www.fostiras-academies.gr/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad