Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ορφανός: Χερι-χερι μέχρι το τέλος

Και ο Άκης Ορφανός ήταν μέσα σε αυτούς που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το εξαιρετικό ματς ανάμεσα στο Μοσχάτο και τον Αετό Κορυδαλλού. Ένας άνθρωπος που γνωρίζουν άπαντες στον Πειραιά και διακρίνεται για το ήθος και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις. 
Ο παλαιός άσος της Αναγέννησης Μοσχάτου τόνισε: «Εγινε ενα πολυ ωραιο παιχνιδι αναμεσα σε δυο ιστορικες ομαδες των πειραικων πρωταθληματων που δικαιολογησαν την βαθμολογικη τους θεση, μεσα σε μια ωραια ατμοσφαιρα με φιλαθλους και απο τις δυο ομαδες. 

Το Μοσχατο το εχω ξαναδει φετος και γνωριζα οτι εχει μια παρα πολυ καλη ομαδα. Τον Αετο δεν τον ειχα ξαναδει και ειλικρινα με εντυπωσιασε και αυτος. Πολυ καλη ομαδα με πολυ καλους ποδοσφαιριστες. Προηγηθηκε 0-2 και ειχε την ευκαιρια να καθαρισει το ματς με δυο μεγαλες ευκαιριες. Απο την στιγμη που δεν ηρθε το τριτο γκολ, το Μοσχατο με τους ποιοτικους ποδοσφαιριστες που διαθετει και με την δυναμη της εδρας πιεσε ασφυκτικα κ καταφερε στο τελος, παρα το χαμενο πέναλτι να ισσοφαρισει. Προκειται για δυο πολυ καλες ομαδες που εκτος απροοπτου θα πανε μεχρι το τελος χερι-χερι».

http://sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4407:2012-12-11-23-19-59&catid=128:2011-10-18-15-40-18 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad