Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Φωστήρας: Θεραπείες ο Δωροβίνης, ατομικό για δυο

 Χωρίς τον Σπύρο Δωροβίνη συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Φωστήρα.

Ο έμπειρος μέσος εξακολουθεί να πραγματοποιεί θεραπείες στη μέση προκειμένου να δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (19/12) με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Πάντως, όλα δείχνουν πως ο 29χρονος άσος θα σφίξει τα... δόντια και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας. Παράλληλα, από την προπόνηση της Τρίτης (11/12), αποχώρησαν δυο ποδοσφαιριστές έχοντας «κληρονομήσει» προβλήματα τραυματισμών.
Ο λόγος για τους Βαγγέλη Ψαρρή που δέχτηκε χτύπημα στο πόδι και Χρήστο Τασουλή που αισθάνθηκε ενόχληση στους κοιλιακούς. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη (12/12) και θα δοκιμάσουν μέσα στις επόμενες μέρες να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, ο τεχνικός του «Φονέα», Κώστας Ψυρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των μόνιμων τραυματιών Τσούκη και Πλέσσα.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/277789-Fwsthras-Therapeies-o-Dwrobinhs-atomiko-gia-dyo 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad