Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζει την... αναρρίχηση ο Φωστήρας, 2-0 τον Αστέρα Μαγούλας

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Φωστήρας, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Αστέρα Μαγούλας στον Ταύρο, χάρις στα γκολ των Κάμπα και Στάμου.

Ο «Φονέας» χτύπησε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κάμπας στο 36' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ταύρου!
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Στάμου έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών του Αστέρα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Ιατρού στο αμέσως επόμενο λεπτό είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι! Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Φωστήρα να παίρνει την πολύτιμη για αυτόν νίκη, ξεπερνώντας τη Μαγούλα στην πέμπτη θέση.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Πεταυράκης, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης (75' Ψαρρής), Βαβάτσικος (90' Κούτρος), Μπούκουρης, Στάμος (64’ Καλέργης), Κάμπας.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Τριάντος (52' Μπούγιας), Οικονομόπουλος, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης (62' Αλεξίου), Έβερετ (78' Παγώνης), Κορνελάτος, Μπέχνης, Ιατρού, Χρυσάφης, Δημητριάδης. 


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/276841-Synechizei-thn-anarrichhsh-o-Fwsthras-2-0-ton-Astera-Magoylas 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad