Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΣΠειραιά:ΑΕ Νέου Φαλήρου-Αθλητική Ενωση Μοσχάτου 1-4..Αποτελέσματα..Βαθμολογία στην κορυφή.

Σε δύσκολες συνθήκες έγινε ο αγώνας μεταξύ της ΑΕ Νέου Φαλήρου και της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Παντελή Νικολαΐδη για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Ά Πειραιώς.

Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την νίκη με 4-1 και να συνεχίζει να κυνηγάει σε απόσταση αναπνοής τον Αετό Κορυδαλλού ό οποίος και αυτός χτες κέρδισε εκτός έδρας τους Νέους Ευγενείας με 5-1.

Το βαρύ και λημνιαζμένο  γήπεδο δεν πρόσφερε την δυνατότητα στις δύο ομάδες να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο παρά τα πέντε γκολ που επιτεύχθησαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

  Στα πρώτα 15 λεπτά η ομάδα του Μοσχάτου μας όπως και στον προηγούμενο εντός έδρας με την ΑΕ Αίγινας ξεκίνησε και πάλι  μουδιασμένα με αποτέλεσμα η ομάδα της ΑΕ Νέου Φαλήρου να το εκμεταλλευτεί και στο 10' λεπτό σε κοντινή κεφαλιά του επιθετικού της παίκτη η μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ.

Κατά την γνώμη μας και πάλι αυτό το μούδιασμα    ήταν αποτέλεσμα ψυχολογικού φορτίου το οποίο διακατέχονταν η ομάδα μας και οφειλόταν κυρίως στο ότι  γνώριζε το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα της νίκης του Αετού  Κορυδαλλού επί των Νέων Ευγενείας με 5-1 και κατά βάθος δημιουργούσε ψυχολογικό βάρος γιατί η ομάδα ήθελε θετικό αποτέλεσμα   και στο ενδεχόμενο  εάν   έχανε βαθμούς θα  έμενε πίσω από το κυνήγι της πρώτης θέσης.

Αυτό το ψυχολογικό βάρος φάνηκε ιδιαίτερα στο 15' λεπτό που παρα΄ότι κέρδισε πέναλτι με κόκκινη κάρτα του αντίπαλου αμυντικού ο Κοντοπάνος απέτυχε να σκοράρει και να κάνει το 0-1.

Επίσης ο ίδιος παίκτης δύο φορές στην συνέχεια του αγώνα  στο 39' σε τε τα τε με τον τερματοφύλακα αστόχησε και η μπάλα κατέληξε άουτ και στην φάση του 43' παρότι ο αντίπαλος τον τράβηξε από την φανέλα μέσα στην μικρή περιοχή και έμεινε αμαρκάριστος  τελικά απέτυχε να σκοράρει σε μία φάση που όλοι πιστέψαμε ότι θα γίνονταν το 0-1.

Στο 16' το Φάληρο αιφνιδίασε την ομάδα μας και σε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή μας η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και παραλίγο να κάνει το 1-0.

Το ημίχρονο τελικά τελείωσε με 0-0.

 Στο δεύτερο ημίχρονο το Μοσχάτο βγήκε τελείως θετικά αλλαγμένο και  γρήγορα το επιβεβαίωσε μέσα στο γήπεδο με την απόλυτη κυριαρχία του.

Στο 51' Ντόνε έχασε μοναδική ευκαιρία μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει το 0-1.

Τελικά στο 57' λεπτό ο Κοντοπάνος δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε με δικό του προσωπικό γκολ να κάνει αυτό που από ώρα αναζητούσε όλη η ομάδα και οι 50-60 φίλαθλοί της που ήρθαν να συμπαρασταθούν, να προηγηθεί με 0-1.

Στο 67' ο Θωμάς Ντάφλας απέτυχε μόνος με τον τερματοφύλακα να διπλασιάσει το σκορ για το Μοσχάτο.

Στο 73' ο Αρμάντο Γκούφας σε ένα προσωπικό και θεαματικό γκολ έδειξε την μεγάλη αξία του και διαμόρφωσε το 0-2.

Στο 78' από κοντά με κεφαλιά ο Παπαγεωργίου έκανε το 0-3 

Στο 81' ο Μπάλλας με κοντινό σουτ μέσα στην περιοχή αύξησε το σκορ σε 0-4.

Στο 92' η ομάδα της ΑΕ Νέου Φαλήρουμε γκολ από πέναλτι διαμόρφωσε το 1-4.

 Δείτε αποτελέσματα που πήραμε από το  http://sports5.gr

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Ελλάς Ποντίων - Μαύρος Αετός 1-1

Οδηγήτρια - Άρης Αμφιάλης ΑΝΑΒΟΛΗ

Ίκαρος Καλλιθέας – Ήφαιστος 1-0

ΑΟ Καστέλλας - Ατρόμητος Κερ ΑΝΑΒΟΛΗ

ΑΕ Νέου Φαλήρου - ΑΕ Μοσχάτου 1-4

Νέοι Ευγενείας -Αετός Κορ. 1-5

ΑΕ Αίγινας – Φοίνικας 4-1

Ολυμπιάδα - ΑΕ Περάματος 1-0



Δείτε και την βαθμολογία στην κορυφή του ομίλου μας   
Αετός Κορυδαλλού    30  
ΑΕ Μοσχάτου              29
Ίκαρος Καλλιθέας      25
Οδηγήτρια                    25

H Oδηγήτρια έχει ένα αγώνα λιγότερο.  

 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad