Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:Νίκησε πρίν απο λίγο και τον Ερμή Αργυρούπολης με 60-52 και έκανε το έξι στα έξι.

Πραγματικά λιοντάρια τα παιδιά του Λέοντα Μοσχάτου έδειξαν την ψυχή που έπρεπε  για να πάρουν την νίκη που ήθελαν τόσο πολύ σήμερα απέναντι στον σκληροτράχηλο Ερμή Αργυρούπολης που δεν κατάθετε με τίποτα τα όπλα.

Η υπέρβαση των παιδιών του Λέοντα έγινε πραγματικά στο τελευταίο δεκάλεπτο με την επιτυχία των τριών τρίποντων μέσα σε δύο πρώτα λεπτά που τελικά τους έδωσε την διαφορά που χρειαζόντουσαν για να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι όπου και φυσικά τους κράτησε στη κορυφή της βαθμολογίας της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.

Τον σημερινό αγώνα δεν τον ξεκίνησε τόσο καλά  ο Λέοντας Μοσχάτου  με αποτέλεσμα να προηγηθεί ο Ερμής με 4-9 και 9-14 και  να χάσει το πρώτο δεκάλεπτο με 13-15.
Στην συνέχεια βελτιώθηκε αρκετά με αποτέλεσμα να περάσει και μπροστά στο σκορ με 22-15,αλλά μία αδράνεια της ομάδος έφερε να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλο με 24-24.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε αρκετά θεαματικά και οι δύο ομάδες έβαζαν αρκετά καλάθια, πότε η μία και πότε η άλλη να περνάνε μπροστά στο σκοράρισμα αλλά καμία δεν μπόρεσε να ξεφύγει  και το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε και πάλι ισόπαλο με 38-38.
Το τέταρτο όπως είπαμε και ποιο πάνω ο Λέοντας Μοσχάτου έκανε την διαφορά και έδωσε την μεγάλη χαρά της νίκης στους αρκετούς φιλάθλους του που ήρθαν σήμερα το βράδυ στο κλειστό στάδιο της Μιαούλη.

Την επόμενη δΔευτέρα η ομάδα μας θα δώσει  ίσως τον δυσκολότερο αγώνα με τον Τελαμώνα εκτός έδρας στην Σαλαμίνα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία 


  
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad