Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Στη μοναξιά της κορυφής ο Παναιγιάλειος, 1-0 τον Φωστήρα.

Η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στον 1ο όμιλο της Football League 2 είναι ο Παναιγιάλειος που επικράτησε δύσκολα 1-0 του Φωστήρα.

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Παναιγιάλειου στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2. Η ομάδα του Αίγιου έκανε το απόλυτο επικρατώντας1-0 του Φωστήρα έχοντας συντελεστή τερμάτων 7-0 στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια.
Οι φιλοξενούμενοι από το 68’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Παραρά. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και πέτυχαν το «χρυσό» τέρμα με τον Λαζανά στο 81’ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης (64' Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (83' Τ. Παπαδόπουλος), Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας (74' Διαμαντόπουλος).


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Αρχοντάκης, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Νικολόπουλος (88' Ψαρρής), Παραράς, Μπούμπας, Τασουλής, Δωροβίνης, Κάμπας (75' Στάμος), Βαβάτσικος (67' Κούτρος), Καλλέργης.


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/270582-Sth-monaxia-ths-koryfhs-o-Panaigialeios-1-0-ton-Fwsthra 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad