Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση απο την Αναγέννηση Μοσχάτου


Φίλες και φίλοι,

Η ομάδα μας πιστή στις αρχές και αξίες του αθλητισμού, ξεκινά την αθλητική χρονιά 2012-2013 με στόχο να ανταποκριθεί για ακόμα μια φορά στις προσδοκίες των συμπολιτών μας, που αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο το σύλλογο,και να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους  Μοσχατιώτες φιλάθλους.

Στην προσπάθεια μας αυτή να πετύχουμε τους στόχους μας, στο ήδη υπάρχον προπονητικό δυναμικό, που αποτελείται από τον πρώτο προπονητή Βαγγέλη Κωνσταντίνου και τους συνεργάτες του Νίκο Καρουσάκη, Μάκη Σαμιώτη και Γιώργο Τσετσώνη, προστέθηκε ο Βασίλης Μανιφάβας ένας προπονητής με εμπειρία και γνώσεις που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας.
Φέτος η Αναγέννηση Μοσχάτου εκτός από το αντρικό τμήμα που αγωνίζεται με επιτυχία στην Β’ Πειραιά, συμμετέχει με τμήματα υποδομής σε ισχυρά ποδοσφαιρικά τουρνουά. Πιο συγκεκριμενα:
  • Εφηβικό (γεννηθέντες 1995-1996-1997) τουρνουά Θουκυδίδειο
  • Παιδικό (γεννηθέντες 1998-1999) τουρνουά Μινώταυρος
  • Παμπαίδες (γεννηθέντες 2000-2001) τουρνουά Ελαιώνας
  • Ακαδημία Α (γεννηθέντες 2002-2003) τουρνουά Φωστήρας
  • Ακαδημία Β (γεννηθέντες 2002-2003) τουρνουά Ελαιώνας
  • Projunior A (γεννηθέντες 2004-2005) τουρνουά Ελαιώνας
  • Projunior B (γεννηθέντες 2004-2005) τουρνουά Ελαιώνας
  • Αστεράκια (γεννηθέντες 2006-2007-2008) τουρνουά Φωστήρας

Στο σημείο αυτό θέλουμε να κάνουμε μια παρένθεση σχετικά με το θέμα του χλοοτάπητα του γηπέδου του Μοσχάτου και να καταστήσουμε σαφές ότι κατανοούμε και συμμεριζόμαστε απόλυτα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες που υπάρχουν για το σοβαρό αυτό ζήτημα, που  πάνω και πριν από όλα άπτεται της υγείας των αθλητών μας. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι έχουν τη διάθεση και κυρίως την πρόθεση και τη βούληση να βρουν το συντομότερο μια οριστική λύση.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς των αθλητών της Αναγέννησης Μοσχάτου, που φροντίζουν να βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Αναγέννηση είναι μια μεγάλη οικογένεια και έτσι θα συνεχίσει να είναι….

                                                               Το Δ.Σ της Αναγέννησης Μοσχάτου

https://www.facebook.com/anagennisi.akadimies 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad