Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μπάσκετ Ανδρων:Τρίτη νίκη σήμερα για την Ελευθερία Μοσχάτου επι του ΑΟ Σούρμενα/ Ελληνικού με 56-36 σε τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ και πλέον κυνηγάει την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα(15-14,27-19,35-29,56-36)

Η Ελευθερία Μοσχάτου αυτή την φορά έδειξε από νωρίς ότι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της να κάνει κάτι διαφορετικό.
Σήμερα η ομάδα του Μοσχάτου ήταν αποφασισμένη για την νίκη η οποία την οδήγησε σε βαθμολογική άνοδο και πλέον κυνηγάει την άνοδο της στην Α' ΕΣΚΑΝΑ μια κατηγορία στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πέρσι για πολλά χρόνια.

Η ομάδα κατάφερε από νωρίς στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγηθεί με 7-4 και 14-10 αλλά στο τέλος χαλάρωσε και η αντίπαλος μείωσε σε 15-14.
Στην συνέχεια του δεύτερου δεκαλέπτου δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του   ΑΟ Σούρμενα/ Ελληνικού  τους περιόρισε αρκετά,έβαλαν μόνο πέντε πόντους και το ημίχρονο έκλεισε με 27-19 υπέρ της Ελευθερίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο ΑΟ Σούρμενα/ Ελληνικού μπήκε ποιο δυναμικά πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό, παρότι οι ομάδες ήταν αρκετά άστοχες τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο με την Ελευθερία προηγούμενη με 35-29.
Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Ελευθερία μας ξέσπασε σε απανανωτά καλάθια δείχνοντας την σημερινή ανωτερωτητά της και πλέον ανέβασε την ψυχολογία της για κάτι καλύτερο μελλοντικά.

Σήμερα πήγαν αρκετά καλά οι περιφεριακοί μας παίκτες με κορυφαίο τον Δέλλιο ο οποίος πέτυχε 27 πόντους.

Ελευθερία Μοσχάτου:(Κακαλιάς)Παπατρέχας,Παρασίδης,Παυλιάς,Δέλλιος,Γιαμπάνης,
Καριοφύλλης,Τζαφέρης,Κόλλιας,Μαρκουίζος,Μπότσας,Νικολάου,Μαμούνης. 


 ΑΟΣούρμενα/Ελληνικού:(Ρουμπελάκης)Γαλάρας,Μαλτίδης,Νικολάκης,Τινέλης,Μπούτας,
Πετς,Παπαμαρινόπουλος,Παντελάκης,Τσεπαπαδάκης,Παπαδημητρίου,Ντέλης,Μανίκας.

Οι Διαιτητές του αγώνα   Σιώκας,Ηπιώτης ήταν παρα πολύ καλοί.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad