Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Σημαντική νίκη με 55-47 για την παραπέρα πορεία της πέτυχε η Ελευθερία Μοσχάτου επι της Α Ε Ρέντη για το πρωτάθλημα της ΄Β ΕΣΚΑΝΑ σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Μιαούλη. Τα δεκάλεπτα:(6-18,13-26,34-38,55-47)

Μουδιασμένη ξεκίνησε η Ελευθερία τον αγώνα, και υπό το βάρος των απουσιών,  του τραυματία Ζαρκαδούλα, και του όχι ακόμα αποθεραπευμένου Παρασίδη, όλα  έμοιαζαν δύσκολα. 
Η ομάδα του Ρέντη εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και πολύ εύστοχη κυρίως με τον Ράδη, πήρε μια διψήφια διαφορά και η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια, που η ανατροπή φάνταζε αδύνατη. 
κόουτς Κακαλιάς έριξε στον αγώνα τον Παρασίδη, ενώ η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της με αποτέλεσμα να καταπιεί τη διαφορά στο φινάλε της 3ης περιόδου. Το ματς έγινε  αμφίρροπο, προς στιγμή πήραμε μια διαφορά, αλλά ο Ρέντης πέρασε μπροστά με τον αλλά στην τελευταία επίθεση κερδίσαμε ένα  φάουλ, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αντιπάλου κόουτς. 
 
Έτσι με τεχνικές ποινές(σύνολο 10/10 εύστοχες βολές που μας έδωσαν με διαφορά τη νίκη)  και μέσα στην ένταση που δημιουργήθηκε, με κλήση από τους διαιτητές της αστυνομίας, τελείωσε το επεισοδιακó παιχνίδι, αφού είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα.  
Σίγουρα αυτό το ματς θα έχει και γ ημίχρονο αφού οι διαιτητές κατέθεσαν μηνύσεις κατά του κόουτς  του Ρέντη, κατηγόρούν έναν οπαδό της ομαδας του για επίθεση, κράτησαν δε το δελτίο του αντιπάλου παίκτη Δουσερμεντζή (ήρθε σε αντιπαράθεση με την εξέδρα). Έτσι αναμένεται να επιληφθεί η δικαιοσύνη και η ΕΣΚΑΝΑ.
Στο αθλητικό μέρος, που δυσυχώς έτσι υποβαθμίστηκε,  είχαμε διψήφιο σκοράρισμα από Παρασίδη, Δέλλιο και Παυλιά, ενώ οι Καρυοφύυλλης και Κόλλιας πάλεψαν στις ρακέτες. Από τον Ρέντη ξεχώρισε ο Ράδης.


 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Κακαλιάς) :  Παπατρέχας Σ. , Παρασίδης Α. 16 (3 τριπ.) , Παυλιάς Δ.  10 , Δέλλιος  Θ.  11(1 τριπ.) , Καρυοφύλλης  Α. 6 , Σονίδης Δ , Τζαφέρης  Χ. 2 , Κόλλιας ©  6 , Μαρκουίζος , Μπότσας 4  ,  Μαμούνης ( δεν έπαιξε ο  Νικολάου Θ. ) .
 
ΑΕ ΡΕΝΤΗ (Παπαδάτος, Βαλμάς) : Μιχαλόπουλος Α. , Χοχλιδάκης  Π. 8 , Πασπαλάς Μ. 7, Ράδης Ε. © 13 (2 τριπ.), Θεοδωρικάκος Ι. 2 , Δουσερμεντζής Ε. 8 ,  Πανουργιάς  Α. , Λευκόπουλος Γ. 2 , Νεδέλκος Σ. 2 , Μεντένης Ι.  5 ( δεν έπαιξαν :  Μπεμιαμίν-Γκανταλλάν  , Μπίχτας. Α. ) .

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/10/57-47-e.html 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad