Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Εφηβικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:Ολυμπιάδα-Μοσχάτο 2-1

Ένα ωραίο παιχνίδι από το εφηβικό  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις Σιταποθήκες παρουσιάζοντας ένα πλούσιο
θέαμα για τον φίλαθλο κόσμο καθώς πέχτηκε ένα ονειρεμένο ποδοσφαιρο με πολλά δοκάρια, πολλές φάσεις και πολλά γκολ.
Αν και ο διαιτητής ήταν μικρός σε ηλικία, κατάφερε να ευχαριστήσει και τις δύο ομάδες, παίρνοντας συνχαρητήρια  και απ’τους δύο προπονητές. Το παιχνίδι ξεκίνησε με κυριαρχία κινήσεων του Μοσχάτου στο πρώτο μέρος , ανέβασε όμως την αποδοσή της η Ολυμπιάδα που το αποτέλεσμα που είχε στο τελικό, να νικήσει 2-1 το Μοσχάτο και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Απ’τη δική μας θέση που είδαμε το παιχνίδι, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία γιατί βλέποντας ένα τέτοιο θέμα το συναίσθημα σε κάνει να σκεύτεσε ότι η ισοπαλία ήταν το καλύτερο, αλλά η Ολυμπιάδα άντεξε στο τέλος την μεγάλη πίεση του Μοσχάτου και πήρε την νίκη.
Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στους δύο προπονητές και στους πάγκους, οι οποίοι είναι άξιοι συνχαριτητ\ρίων για την συμπεριφορά τους και είμαι σίγουρος εάν κρατάνε τέτοια στάση στους αγωνιστικούς χώρους, το μόνο που θα καταφέρουν αυτές οι δύο ομάδες, είναι να βγάλουν ανθρώπους σωστούς στη κοινωνία και πάνω απ’όλλα ταλέντα.
Συνχαριτήρια κύριοι!


Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο

http://www.sportactive.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6556:--2-1&catid=139:2010-06-21-18-50-06&Itemid=185 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad