Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου εκτός έδρας με 1-0 επι της Ολυμπιάδας Κερατσινίου(Δείτε αρκετές φωτο απο τον αγώνα και video με αποκλειστικές δηλώσεις του κυρίου Δημητρίου προπονητή της ΑΕΜοσχάτου)

Δείτε την φάση(χτύπημα φάουλ) απο την οποία προήλθε το γκόλ του Μοσχάτου με τον Ντάφλα στο 48' λεπτό

Aποκλειστικές δηλώσεις του κυρίου Δημητρίου προπονητή της ΑΕΜοσχάτου μετάτην λήξη του νικηφόρου αγώνα της ομάδας μας

Λύτρωση με Ντάφλα και 3/3 για το Μοσχάτο
Στο πιο δύσκολο «τεστ» μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα, η ΑΕ Μοσχάτου έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 της Ολυμπιάδας. «Χρυσός» σκόρερ ο Θωμάς Ντάφλας που με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα μας. Τρία στα τρία για το… τρένο του Αντώνη Δημητρίου που για ακόμα μια φορά διαχειρίστηκε πολύ καλά το υλικό των «πρασίνων». 
Ο κόσμος μας και πάλι ήταν ο 12ος παίκτης και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως φυσικά και στην ομαδάρα μας, που εκ νέου μας έκανε περήφανους με το αγωνιστικό της πνεύμα.  
Πάμε να δούμε αναλυτικά τον τρόπο που το Μοσχάτο «απέδρασε» από την έδρα της (πολύ φιλόξενης στην υποδοχή μας) Ολυμπιάδας, που είναι σίγουρο πως θα έχει ανοδική πορεία στα επόμενα ματς, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα και η μηδενική βαθμολογική συγκομιδή την αδικεί κατάφορα.
Στο 7ο λεπτό ο Ντόνε έκανε αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. 
Τρία λεπτά αργότερα η Ολυμπιάδα «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Αθανασόπουλος με σπουδαία επέμβαση είπε όχι στο κοντινό πλασέ του Φιλόκι. Στο 18’ ήταν η σειρά της ομάδας μας να φτάσει κοντά στην επίτευξη τέρματος, αλλά την καρφωτή κεφαλιά του Κοντοπάνου (έπειτα από το κόρνερ του Ντάφλα) απομάκρυνε ακριβώς πάνω στην γραμμή, αντίπαλος αμυντικός! 
Οι γηπεδούχοι στο 24’ είχαν δοκάρι (χτύπησε στην εξωτερική πλευρά) από προσπάθεια του Κυλίτση, ενώ στο 26’ το φάουλ του Ντόνε πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γουσγουνέλη. Στο 35’ ο Κοντοπάνος είδε και πάλι αντίπαλο αμυντικό να διώχνει την μπάλα λίγο πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του νεαρού γκολκίπερ του κερατσινιώτικου συλλόγου. Ο πολύπειρος επιθετικός μας στο 45’ εξαπέλυσε πολύ δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε… βασανιστικά λίγο άουτ.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Θωμάς Ντάφλας έβαλε στην θέση του οδηγού το Μοσχάτο. 
Η αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» του Γουσγουνέλη που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, παρά μόνο να θαυμάσει το γκολ! Στο επόμενο 20λεπτο οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι στον χώρο του κέντρου, για να χάσει καλή ευκαιρία για να διπλασιάσει το προβάδισμα ο Κοντοπάνος, καθώς το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα μας ανέβασε για τα καλά ρυθμούς στο τελευταίο δεκάλεπτο και κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά ο Ντόνε δεν μπόρεσε σε δυο περιπτώσεις να βάλει την… υπογραφή του και έτσι το άγχος έφυγε μόνο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
 
Με καλή εμφάνιση πανηγυρίσαμε την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο (με πολύ φιλόξενους παράγοντες). Μοναδικό… ψεγάδι η αστοχία μας στο τελείωμα των φάσεων, καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει δεύτερο και τρίτο γκολ και να μην αγωνιούμε μέχρι το φινάλε. 
Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε την πολύ καλή διαιτησία που σε κανένα σημείο δεν έχασε τον έλεγχο. Συνεχίζουμε προσγειωμένοι για τον στόχο μας…
 
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Μωραϊτης (89’ Φραγκουλάκης), Καράμπελας, Τσάνης, Μπάλλας, Παπαευθυμίου, Γκούφας (87’ Τσιτσης), Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας (82’ Αλτόγλου), Ντόνε.
   
 
 
  
Ολυμπιάδα Κερατσινίου:Γκουσκουνέλης,Μέτος, Πετράκος,Μαυράκης(80' Καράμπελας),Αννινος,Γκιάτης,Κυλίτσης,Κατσούλης(68' Γιαλέλης),Φιλόκι,Χαραλαμπόπουλος,Νίνος(46'Νομικός). 
 
Διαιτητές:Aνδρονικίδης,Σγάντσος,Γκολές.
 
https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad