Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Φιλικό αγώνα και για τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου με την ΑΣ Δραπετσώνα.

Φιλικό αγώνα έδωσαν και τα κορίτσια μας χτες το βράδυ εκτός από την ανδρική ομάδα μας στο κλειστό της παραλία με την ομάδα της ΑΣ Δραπετσώνας.Ο προπονητής Ανέστης Μαλτίδης χρησιμοποίησε αρκετές παίκτριες και έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την μελλοντική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.

Αυτό που είδαμε εμείς και θέλουμε να πούμε (μία και βγάζουμε συνέχεια ειδήσεις για αυτή την ομάδα από πέρσι) είναι ότι τελικά εισακουστήκαμε κατά κάποιο τρόπο και είδαμε ότι η ομάδα άλλαξε αρκετά για φέτος με την προσθήκη νεαρών και ταλαντούχων παικτριών και πλέον ευχόμαστε κάθε δυνατή καλή πορεία στο πρωτάθλημα της 'Α ΕΣΠΕΔΑ.

Για την ιστορία αυτού του αγώνα το πρώτο σετ το πήρε ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου με 25-21,τα άλλα δύο τα πήρε η Δραπετσώνα με (23-25,23-25) στο τέταρτο προηγότανε η ομάδα μας με 15-9 όπου και διακόπηκε λόγω της προχωρημένης ώρας. 

Για τον ΑΟΠΕ Μοσχάτου συμμετείχαν:

Xαλβατζή,Διονάτου,Λελετζή,Σουβατζιδάκη,Σαββίδου,Ζαφείρη,Αντωνιάδου,
Μηλιώρη,Φούρναρη,Μπαλτάση,Καλαιτζή Νικολέτα και Ελένη

Δύο από τις ποιό αξιόλογες παίκτριες του ΑΟΠΕ Μοσχάτου η έμπειρη Αθηνά Διονάτου και η ταλαντούχα Σουβατζιδάκη Σοφία ,   λόγω της καλή τους απόδοση  που έχουν την ικανότητα να βγάζουν σχεδόν σε κάθε αγώνα  περιμένει η ομάδα αρκετά καλά πράγματα για την φετινή χρονιά.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad