Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστροφές παικτών στην ΑΕ Μοσχάτου.

Επιστρέφουν σιγά σιγά οι τραυματίες ποδοσφαιρίστες της ΑΕ Μοσχάτου προς τέρψιν του προπονητή Αντώνη Δημητρίου που βλέπει το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει.

Στουπής και Τσιτσής αποθεραπεύτηκαν πλήρως ενώ οι Μπάλας και Ντόνε δείχνουν έτοιμοι και δεν θα αργήσουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

Στα αγωνιστικά θέματα η ΑΕ Μοσχάτου είναι σε αναμονή για τον αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου μεταξύ Πολυκράτη και Αίαντα Σαλαμίνας όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή.

Επιπλέον η ομάδα ψάχνει για αντίπαλο σε κάποιο φιλικό παιχνίδι μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα με τον Μαύρο Αετό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Φαναρίτης δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η νέα ομάδα του Μοσχάτου θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Είμαστε ευχαριστημένοι που όλα θα πάνε καλά, ελπίζουμε να διακριθούμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι οι δύο μεγάλοι μας στόχοι και με την προσπάθεια που γίνεται επιδιώκουμε να παρουσιάσουμε μια αξιόμαχη ομάδα που να παίζει και καλό ποδόσφαιρο.»



http://www.skaouter.gr/index.php/epspeiraia/item/5030-epistrofes-paiktwn-sthn-ae-mosxatoy 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad