Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Καρέ» η Θύελλα, στο ονειρεμένο ντεμπούτο του Μανιάτογλου

Ιδανικότερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να υπάρξει για το νέο προπονητή της Θύελλας Μοσχάτου, Αλέξανδρο Μανιάτογλου, ο οποίος στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά, οι παίκτες του χάρισαν τη πρόκριση συνδυάζοντάς τη με όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. 

Ως γνωστό, από τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της Θύελλας θα κάθεται ο μεταφραστής και βοηθός του Σάντος στην Εθνική Ελλάδος και όχι μόνο, Αλέξανδρος Μανιάτογλου.
Ο νεαρός τεχνικός, έχει περάσει μαζί με τον Φερνάντο Σάντος από πολλούς πάγκους ομάδων της Super League, όπως ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ενώ το τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Εθνική Ελλάδος και θεωρείται ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Αλέξανδρος, έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τη Θύελλα Μοσχάτου με δύο βασικούς στόχους. Την άνετη παραμονή στην Α’ Πειραιά και κατά δεύτερον την ανάδειξη νέων παικτών.
Όσον αφορά για το Κύπελλο Πειραιά, όπως ο ίδιος μας αποκάλυψε «Κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορούμε να πετύχουμε και τη διάκριση στον συγκεκριμένο θεσμό. Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα…»
Για το πρώτο του επίσημο ματς, με αντίπαλο τον Πανιώνιο Κερ, τον οποίο η ομάδα του φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα αλλά και για την απόδοση της ομάδας του, ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου, δήλωσε στο SportActive.gr: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνδύασα το ντεμπούτο μου με νίκη, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αυτό που μετράει είναι η εμφάνιση των παιδιών, που ήταν πολύ καλή και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Πήγαμε πολύ καλά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο καταφέραμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και πήραμε τη νίκη. Έχουμε ακόμα μερικές εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, σε ορισμένους τομείς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.
Θα δούμε και τη κλήρωση που γίνετε τη Δευτέρα, ώστε να έχουμε μια εικόνα των αντιπάλων μας και το πρόγραμμα των αγώνων για να καθορίσουμε και το σχεδιασμό μας. Στόχος μας, είναι η σωτηρία και στη συνέχεια μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, μπορούμε να τα πετύχουμε…»





http://www.sportactive.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6462:lr--------&catid=99:2010-02-26-08-08-25&Itemid=141

 <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OLzd_rd0jdQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 http://www.sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3332:2012-09-16-19-05-30&catid=128:2011-10-18-15-40-18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad