Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη με 2-1 πέτυχε σήμερα η Αθλητική Ενωση Μοσχάτου στον φιλικό αγώνα με τον Αετό Κορυδαλλού

Νίκησε με 2-1 σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό μας στάδιο η Αθλητική ένωση Μοσχάτου τον Αετό Κορυδαλλού στο φιλικό αγώνα που έδωσαν μεταξύ τους.
 Η ομάδα μας δεν ικανονοποίησε με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο παρότι τελείωσε με 1-1.

Παρουσίασε αρκετά κενά στην αμυντική γραμμή της.Φάνηκε μάλιστα την στιγμή που  τραυματίστηκε ο Δριστέλας και έπαιζε η ομάδα μας με δέκα παίκτες, 
παρ ολίγο να δεκτεί  αλλά δύο γκολ και τα απεσώβησε  ο τερματοφύλακας μας με ηρωικές προσπάθειες.
Προηγήθηκε ο Αετός Κορυδαλλού  στο 40' λεπτό και ισοφάρισε ο ο Στούπης στο 45'λεπτό 
 
Αντίθετα όμως στο δεύτερο ημίχρονο το Μοσχάτο έτρεξε περισσότερο, και βελτιώθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή και κατάφερε στο 79' λεπτό με γκόλ του Παπαγεωργίου να πάρει την σημερινή νίκη.     

Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες ήταν της ίδιας δυναμικότητας και όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας είναι ικανές να πρωταγονιστήσουν και οι δύο στο πρωτάθλημα της 'Α Πειραιώς.

Να σημειωθεί ότι και στο αναμεταξύ τους φιλικό αγώνα της 29 Αυγούστου που έγινε στο Κορυδαλλό πάλι η γηπεδούχος όπως και σήμερα κέρδισε με 2-1.
Με τον ίδιο τρόπο προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα και η γηπεδούχος κατάφερε να βάλλει δύο γκόλ και να πάρει το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad