Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σε λεπτή κλωστή ο 1ος όμιλος της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά

Όμιλος… φωτιά και όχι άδικα, χαρακτηρίστηκε από πολλούς ο 1ος της Α’ κατηγορίας, καθώς την... μάχη για την άνοδο αναμένεται να δώσουν πέντε-έξι ομάδες! Οι περσινές που υποβιβάστηκαν από την Δ’ εθνική θέτουν υποψηφιότητα για την επάνοδο αν και  η Ελλάδα Ποντίων έχει αποχωρήσεις.
 Από την άλλη πλευρά, η Ολυμπιάδα με τον Νίκο Μαρωνίτη στον πάγκο της και τον νεαρό Γρηγόρη Ράπτη στον προεδρικό θώκο, άλλαξε και αυτή πολλά πρόσωπα, ωστόσο έχει τη δυναμική να διεκδικήσει την πρώτη θέση. 

Από τα φαβορί δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άρης Αμφιάλης, που πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ήταν επιλογή των διοικούντων του να μην ανέβει στην Δ’ Εθνική. Πάρα πολλές οι αποχωρήσεις, με σημαντικότερη αυτή του Δημήτρη Καλύκα από την τεχνική ηγεσία, αν και ο Βαγγέλης Καλογερόπουλος έχει δείξει πως είναι ένας ανερχόμενος προπονητής που μπορεί να ρολάρει τους Κερατσινιώτες στα νέα πεπραγμένα. Επιπλέον η παραμονή του Θοδωρή Μάλλη στην προεδρία του συλλόγου θα αποτελέσει ακόμα ένα δυνατό... χαρτί για τον Άρη.

Αετός Κορυδαλλού και ΑΕ Μοσχάτου είναι επίσης δυο σύλλογοι που έχουν την δυναμική να «χτυπήσουν» το πρωτάθλημα. Αμφότεροι έχουν ένα… κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων παικτών, ενώ ακόμα ένα κοινό τους στοιχείο είναι ότι δεν άλλαξαν προπονητές. Οι «κιτρινόμαυροι» θα πορευτούν και φέτος με τον Λεωνίδα Πανοηλία, ενώ οι «πράσινοι» με τον Αντώνη Δημήτριου. Δυο ομάδες που επίσης έχουν εξαιρετικές υποδομές, αλλά και Δ.Σ. (με  προέδρους) που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. 

περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad