Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Δηλώσεις μέσω facebook του προέδρου της Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου για τις μεταγραφές της ομάδας

Καλωσορίζω στην ομάδα τον Νίκο Δριστέλα. Ο Νίκος αποτελλεί μία εξαιρετική επιλογή και προσθέτει στην ομάδα την ποιότητα που θα χρειαστεί φέτος.

 Μαζι με τον Δημήτρη Τσάνη και τον Γιώργο Στούπη μάλλον αποτελλούν (για όσους γνωρίζουν) σημαντι
κό κομμάτι των highlights του μεταγραφικού Καλοκαιριού. 
Μαζί τους οι Ανδρουλιδάκης και Πατρικακος που επέστρεψαν, ο Λιολιος που γύρισε απο τις σπουδές του στο εξωτερικό, οι ανανεωμενοι αγωνιστικά και ψυχολογικά Καράμπελας Κοντοπάνος και Τσιτσής. Απο κοντά οι νεαροί ελπιδοφόροι Αλτογλου και Τσαβδάρης που μας ήρθαν απο τα Σουρμενα και Πολυκράτη αντίστοιχα. Και βέβαια οι γνωστές ταλενταρες του Μοσχάτου, Παπαγεωργίου, Καρδαρας, Παπαευθυμιου,Αρμάντο Αθανασόπουλος, Βουράκης, Χούντας, Πανο, Δεδής, Καρκαβιτσας, Σκατσικας.
Αναμένουμε την επιστροφή και αποθεραπεία των Πολυμερου και Λεβαν Λαλιανι ώστε να είμαστε πλήρεις.

Ο Γραμματικός σταμάτησε το ποδόσφαιρο οριστικά, ο Νταφλας έμεινε ελεύθερος, οι Σαλαμης, Αναστασιαδης παραχωρήθηκαν στον ΑΣ Δραπετσώνας, οι Δμερτζης και Ξαγοραρης παραχωρήθηκαν στην Καστελλα, ο Παχης παραχωρήθηκε στο φίλο σωματειο Ατρομητο Περιστερίου. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ατρομητου κο Σπανό για την βοήθεια προς το σωματειο και την φιλική διάθεση απεναντί μας καθώς επίσης και τον τεχνικό Διευθυντή κο Μιχαλετο.
Μία σειρά ποδοσφαιριστών μας θα δοθούν ως ΔΣ δικοί σε φίλα σωματεία για φέτος ενω κάποιοι τιμητικά θα μείνουν ελεύθεροι.

Τελος υπάρχουν ακόμα 2 μεγάλες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Επίσης δοκιμάζονται αυτή την στιγμη και όλον τον Αύγουστο μία σειρά απο παίκτες εκ των οποίων κάποιοι θα υπογράψουν στην ομάδα μας με την συμφνη γνώμη του προπονητη μας.
Τελος υπάρχει ένας μεγάλος παίκτης , ένα ποδοσφαιρικό κεφάλαιο απο τα σπλάχνα μας που συζητάμε να επιστρέψει να βοηθήσει την ομάδα επειδή την αγαπάει.... Δεν θα πω όνομα ... Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.Μακάρι γιατί τότε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad