Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πήρε Παντέλη, συμφώνησε με Κούρτη ο Φωστήρας

Tην απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, Δημήτρη Παντέλη, αλλά και τη συμφωνία με τον 20χρονο πρώην αμυντικό της Ζακύνθου, Αντώνη Κούρτη, ανακοίνωσε ο Φωστήρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Παντελή.  Ο 25χρονος φορ δοκιμαζόταν από την αρχή της προετοιμασίας υπό το βλέμμα του Κώστα Ψυρόπουλου, με τον Καλαματιανό τεχνικό να κρίνει πως ο χαρισματικός άσος είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και εισηγήθηκε στην διοίκηση την απόκτηση του. Ο έμπειρος ''κυνηγός'' διαθέτει πλούσιο παλμαρέ δεδομένου ότι έχει αγωνιστεί σε πολλά και ιστορικά σωματεία. Συγκεκριμένα ο Παντελής έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Παναθηναϊκό, Κορωπί, Κέρκυρα, Θήβα, ΑΕ Ηρακλείου και Κεραυνό Κερατέας. Να σημειωθεί πως τη σεζόν 2009-2010 συγκαταλεγόταν στο ρόστερ του ''Φονέα'', ενώ την περσινή χρονιά φορούσε τα χρώματα του Εθνικού Πειραιά. 
Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για προσθήκη που αναμένεται να προφέρει σημαντικές λύσεις στον ιστορικό σύλλογο.
Συμφωνία με Κούρτη
Στο μεταξύ, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα πρέπει να θεωρείται και ο Αντώνης Κούρτης, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην Ζάκυνθο (στο νότιο όμιλο της Football League 2). Ο νεαρός άσος (20 χρονών) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις της αμυντικής γραμμής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρασύβουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad